Celkem příspěvků: 6 - Stránek (1): [1]
Autor: labutinka
Vloženo: 09. říj. 2013 - 04:12
Předmět: re: re: re: re: ako zacat?
Výborne, skvelá rada, všetko si ukladám. Mám celú zimu na to, aby som to preštudovala a snáď sa niekedy aj uvidíme. Moc ďakujem.
Autor: janafi
Vloženo: 10. zář. 2013 - 07:52
Předmět: re: re: re: re: ako zacat?
Ano ano, přesně tak to je
Autor: Bohous
Vloženo: 08. zář. 2013 - 10:19
Předmět: re: re: re: ako zacat?
labutinka napsal:
... vobec neviem citat tie znacky. Je na to nejaky figel, resp. manual ako sa v tom vysomarit? Aj to by mi pomohlo...

Popisy kontrol - anglicky moc hezky popsané v dokumentu http://www.trailo.cz/uploads/media/IOF_Control_Descriptions2004.pdf, na úvod ideální český tahák tady: http://www.trailo.cz/uploads/media/piktogramy_vytah_01.pdf. Není špatné vyznat se v tom, co je na mapě a to zas doporučuji tohle: http://www.trailo.cz/uploads/media/issom2007cz.pdf.
Vypadá to jako velké množství informací, ale během dvou závodů se základy dostanou pod kůži a na třetím mistrovství světa se člověk stane mistrem (že, Jani?)
Autor: labutinka
Vloženo: 07. zář. 2013 - 11:53
Předmět: re: re: ako zacat?
Urcite neporazim, lebo budem mat problem najst start a ciel. Pochopila som, ze nejake trenarezy a tak, by mohli byt fajn, ale vobec neviem citat tie znacky. Je na to nejaky figel, resp. manual ako sa v tom vysomarit? Aj to by mi pomohlo...
Autor: Bohous
Vloženo: 03. zář. 2013 - 10:51
Předmět: re: ako zacat?
Doufám, že nedorazíš a neporazíš nás všechny. To by byla mezinárodní ostuda
Jinak doporučuji sekci Zkuste si, hlavně Liborův TempO trenažér a pak také souěže na trailo.it, je to záživnější než dokumenty jako jsou např. http://www.trailo.cz/fileadmin/dokumenty/Tutorial_IOF.pdf nebo http://www.trailo.cz/uploads/media/TG_YQ_2009.pdf.
Autor: labutinka
Vloženo: 27. srp. 2013 - 04:09
Předmět: ako zacat?
Dobry den, uz dlhsie sa pohravam s myslienkou skusit si trail O, ale vobec neviem, kde zacat... U nas myslim tento sport nefunguje a tak by som niekedy rada skocila k vam... Co mi na zaciatok staci vediet, aby som si neurobila medzinarodnu hanbu?
Celkem příspěvků: 6 - Stránek (1): [1]