Celkem příspěvků: 2 - Stránek (1): [1]
Autor: jana6151
Vloženo: 22. srp. 2008 - 09:12
Předmět: re: Nominace 2009
hlásím se jako zájemce na WTOC 2009, ráda bych se zúčastnilai v případě, že bych nebyla nominována, třeba jako asistent. Náklady s tím spojené samozřejmě uhradím.
V rámci přípravy navrhuju vyjet na víkend do zahraničí - Švédsko (seženu si velké světlo),
nebo Slovinsko-Maďarsko (= nominačky?)
jana
Autor: Bohous
Vloženo: 04. srp. 2008 - 10:13
Předmět: Nominace 2009
Jak se rok 2008 postupně chýlí ke konci , uvědomuji si, že otázka, kdo bude reprezentovat ČR v dalším roce, ještě není uspokojivě vyřešená. Nominace pro rok 2008 byly dané jasně a předem diskutovány, i když bohužel výsledkem nebylo dost zájemců o účast v reprezentačním týmu. Naštěstí nakonec nikdo z nominovaných neonemocněl, takže jsme byli v Lotyšsku i v Olomouci kompletní.
Pro rok 2009 je velice těžké použít výsledky domácích soutěží, protože tolik jako loni jich zkrátka není. Nicméně základní obrysy jsou jasné:
- Ochota věnovat se trailO i v budoucnu.
- Ochota platit si výdaje spojené s reprezentací. Nebo alespoň jejich větší část.
- Ochota a schopnost cestovat.
- Výsledky v domácích, ale nejlépe i zahraničních soutěžích.
Díval jsem se, jak postupují při nominacích třeba v Maďarsku:
http://mtfsz.hu/index.php?option=com_docman&task=doc_download&gid=259&Itemid=48
Zajímavé je, že mají různě bodované soutěže (ranking soutěží). Ve Skandinávii je to podobné, ale tam se úroveň soutěže (pokud to dobře chápu), bere podle rankingu soutěžících, ten se po každém závodě přepočítá.
Počítá se nějaké procento nejlepších absolvovaných soutěží.
Mimochodem, také se změnil systém přihlašování a kategorií v Pravidlech trailO, ovšem pro nás asi k žádné významnější změně nedochází. Jde o to, že od příštího roku už není možné být zároveň v kategorii open a para. Náš klíčový problém vidím ve výkonnosti zástupců té druhé kategorie.
Celkem příspěvků: 2 - Stránek (1): [1]