to je mi jasny, ze do tagu "quote" muzu zkopnout cokoli, ale pak to ponekud ztraci vyznam.
A nefugnuje mi sledovani tematu :-)
A nefugnuje mi sledovani tematu :-)
to je mi jasny, ze do tagu "quote" muzu zkopnout cokoli, ale pak to ponekud ztraci vyznam. A nefugnuje mi sledovani tematu :-) Přesně to se mi jedná, degradace na hledání přesného středu kolečka. janafi napsal: ...v jakym usporadani to kameni v ramci kolecka je. takze zjistim, ktery kamen mam uprostred kolecka a ten pak hledam v terenu? takhle napsany to zni divne, ale jinak to asi nepopisu.. spis mi prijde divny, proc tam ten popis vlastne davat? se podle nej vlastne vubec neridim. Mimochodem, do toho tagu "quote" můžeš dát co chceš :-) to by se ale dalo vztahnout i na vetsi mnozstvi stromu nebo keru nebo kupek v kolecku, ne? stejny problem. ja tohle vzdycky chapu jako ze ten prostor vymezuje kolecko a treba kamen uprostred je proste kamen uprostred kolecka bez ohledu na to, v jakym usporadani to kameni v ramci kolecka je. takze zjistim, ktery kamen mam uprostred kolecka a ten pak hledam v terenu? takhle napsany to zni divne, ale jinak to asi nepopisu.. spis mi prijde divny, proc tam ten popis vlastne davat? se podle nej vlastne vubec neridim. p.s. nejde mi citovat konkretni prispevky, vzdycky mi to hodi citaci toho puvodniho prispevku v celem vlakne, ne toho, u ktereho jsem "citovat" odklikla. Zamyslete se nad těmi balvany. Prostřední balvan ze sedmi je totiž IMHO solidní nesmysl - pokud nejsou v přímce. Myslím, že v takovém případě by se mělo trochu generalizovat na mapě nebo tam kontrolu nedávat, protože je nepopsatelná. že by to bylo tím, že to byla reportáž z WOC a ne z WTOC? https://picasaweb.google.com/117603860036154542419/1608WTOC fotky! tyhle jsou ze 16.8. Tak to jsi Bohušu ušetřil docela tužku... Během vysílání o světovém šampionátu jsem si schválně dělal čárky, kdykoli padla zmínka o trail-o. http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10183677624-beh/31129737080/ Druhý den, K20. Prostřední balvan, jižní strana. Kolik napočítáte v kolečku balvanů? ![]() pisnu email Ahoj, chtěl bych se zeptat na pár organizačních věcí ohledně WTOC11, vzhledem k tomu, že druhou půlku července budu zřejmě offline, tak aby mi něco neuteklo. A i když jsou závody až za měsíc, možná už by bylo na čase nějak postupně pilovat organizaci celé akce. Mě třeba zajímá: 1) Doprava - je organizovaná, nebo individuální? 2) Ubytování - kde, za kolik, na jak dlouho? 3) Na koho se budeme s důvěrou obracet o informace k závodům, ubytování, prostě kdo je náš Team Leader? Dík za odpovědi. Lešťa |