Velká gratulace! Východní část Evropy jsi dobyl

Celkem příspěvků: 4 - Stránek (1): [1]
Velká gratulace! Východní část Evropy jsi dobyl ![]() To bylo malé (ne)dorozumnění. Oni jak viděli, že se s Polákama bavim polsky, tak z toho usoudili, že k nim patřim. ![]() ![]() trochu mě mrzí, že jsi startoval za POL :-)) Zdravím, sice jsem nebyl na OOCup Trail-O, nicméně jsem nezahálel a trailil si to na druhém konci Evropy v Litvě na doprovodných závodech při EFOLu a Dzukia 2012 v Druskininkai. Závody organizoval jako svůj vůbec první organizátorský počin klub OSK Falco, a musím říct, že se úkolu zhostili více než dobře. Program byl čtvrtek Trail-O NOB, pátek Trail-O E1 + TempO E1, sobota Trail-O E2+ TempO E2, no a v neděli Trail-O E3. Takže docela nabitý. Všechny závody byly v těsné blízkosti města Druskininkai (lázeňské městečko), kde parky přecházejí v průletný členitý dunový terén, spousta problémů typu údolíčko, nosík, atp. Chodníky všech druhů průjezdnosti, pořadatel se nebál pustit vozíčkáře i tam, kde se to u nás už považuje za neslušné. Zas ale měli zajištěnu četu vojáků na tlačení, takže ani s prudkými pískovými cestičkami neměli závodníci problém (ne tak ti chudáci vojáci ![]() Nějak popisovat jednotlivé závody asi nemá moc cenu, protože fotky nemám a z mapek se toho moc vyčíst nedá. Navíc když mapa na nočák a první etapu (ta samá) byla jakože nic moc, dost omalovánka s rezervami ve tvarech, sem tam i ve směrech. Ale navzdory tomu třeba nočák byl postavený na problémech "najdi objekt", takže se to docela dalo. Ale E1 byl porod (spíš možná potrat), protože 8 chyb z 20 kontrol se mi moc často nestává. Nakonec i tři kontroly pořadatel na protesty zrušil. I tak to bylo maso, postavené na problémech typu model MS Skotsko, ta kontrola asi 7, jak je tam Jana vyfocená (ty tři u sebe, popis kupa kupa mezi). Další dvě etapy už ale byly moc pěkné. Škoda, že jsem se na E3 mispunchnul, přestože jsem si pečlivě odpočítal, který lampion razím.... bohužel od Béčka. ![]() Ale asi největší radost mám z TempO závodu, obzvlášť z druhého dne, kdy jsem vyrobil jen jednu chybu. ![]() A pozitivně mě překvapil i email od Pinji Mäkinen, co pak poslala jako reply na mail s výsledkama od pořadatelů všem, že prý "...the world top like Tomas is far before me in Tempo..." ![]() ![]() ![]() Jinak účast solidní, překvapil poměr vozíčkářů a pěšáků hrubě ve prospěch právě vozíčkářů. Link na výsledky: http://www.dobruska.cz/kob/LTP/dzukija-2012_trail-o_rez.pdf Celkem příspěvků: 4 - Stránek (1): [1]
|