Všechny kategorie > Závody > Závody 2012 > Dzukia 2012
Celkem příspěvků: 4 - Stránek (1): [1]
Autor: Bohous
Vloženo: 08. srp. 2012 - 10:08
Předmět: re: Dzukia 2012
Velká gratulace! Východní část Evropy jsi dobyl
Autor: DOB7801
Vloženo: 08. srp. 2012 - 07:34
Předmět: re: re: Dzukia 2012
To bylo malé (ne)dorozumnění. Oni jak viděli, že se s Polákama bavim polsky, tak z toho usoudili, že k nim patřim. Po nočáku jsem vše uvedl na pravou míru...
Autor: jana6151
Vloženo: 08. srp. 2012 - 05:01
Předmět: re: Dzukia 2012
trochu mě mrzí, že jsi startoval za POL :-))
Autor: DOB7801
Vloženo: 07. srp. 2012 - 10:02
Předmět: Dzukia 2012
Zdravím, sice jsem nebyl na OOCup Trail-O, nicméně jsem nezahálel a trailil si to na druhém konci Evropy v Litvě na doprovodných závodech při EFOLu a Dzukia 2012 v Druskininkai.

Závody organizoval jako svůj vůbec první organizátorský počin klub OSK Falco, a musím říct, že se úkolu zhostili více než dobře. Program byl čtvrtek Trail-O NOB, pátek Trail-O E1 + TempO E1, sobota Trail-O E2+ TempO E2, no a v neděli Trail-O E3. Takže docela nabitý. Všechny závody byly v těsné blízkosti města Druskininkai (lázeňské městečko), kde parky přecházejí v průletný členitý dunový terén, spousta problémů typu údolíčko, nosík, atp. Chodníky všech druhů průjezdnosti, pořadatel se nebál pustit vozíčkáře i tam, kde se to u nás už považuje za neslušné. Zas ale měli zajištěnu četu vojáků na tlačení, takže ani s prudkými pískovými cestičkami neměli závodníci problém (ne tak ti chudáci vojáci ).

Nějak popisovat jednotlivé závody asi nemá moc cenu, protože fotky nemám a z mapek se toho moc vyčíst nedá. Navíc když mapa na nočák a první etapu (ta samá) byla jakože nic moc, dost omalovánka s rezervami ve tvarech, sem tam i ve směrech. Ale navzdory tomu třeba nočák byl postavený na problémech "najdi objekt", takže se to docela dalo. Ale E1 byl porod (spíš možná potrat), protože 8 chyb z 20 kontrol se mi moc často nestává. Nakonec i tři kontroly pořadatel na protesty zrušil. I tak to bylo maso, postavené na problémech typu model MS Skotsko, ta kontrola asi 7, jak je tam Jana vyfocená (ty tři u sebe, popis kupa kupa mezi). Další dvě etapy už ale byly moc pěkné. Škoda, že jsem se na E3 mispunchnul, přestože jsem si pečlivě odpočítal, který lampion razím.... bohužel od Béčka.
Ale asi největší radost mám z TempO závodu, obzvlášť z druhého dne, kdy jsem vyrobil jen jednu chybu.

A pozitivně mě překvapil i email od Pinji Mäkinen, co pak poslala jako reply na mail s výsledkama od pořadatelů všem, že prý "...the world top like Tomas is far before me in Tempo..."

Jinak účast solidní, překvapil poměr vozíčkářů a pěšáků hrubě ve prospěch právě vozíčkářů. Link na výsledky: http://www.dobruska.cz/kob/LTP/dzukija-2012_trail-o_rez.pdf
Celkem příspěvků: 4 - Stránek (1): [1]