Všechny kategorie > Závody > Závody 2013 > GPS 2013 - obecně
Celkem příspěvků: 3 - Stránek (1): [1]
Autor: jana6151
Vloženo: 23. čec. 2013 - 06:24
Předmět: re: GPS 2013 - obecně
Obrovskou zásluhu na zdárném průběhu Silesie má můj skvělý oponent Lenka a na nedělním tempu i všichni rozhodčí a asistenti. Tímto všem ještě jednou moc děkuji. Jana
Autor: janafi
Vloženo: 23. čec. 2013 - 01:01
Předmět: re: GPS 2013 - obecně
Souhlas :-) Mě se to líbilo moc, Jana už ví.

Autor: LiborForst
Vloženo: 22. čec. 2013 - 11:26
Předmět: GPS 2013 - obecně
Tak máme za sebou další počin naší nejpilnější stavitelky. A rovnou musím říct, že tentokrát snese ta nejpřísnější kritéria. Po loňské zkušenosti, kdy ani zapojení pomocníků při stavbě nepřineslo dostatečně uspokojivou kvalitu mapy a stavby, jsem váhal, zda mám vzít závod jako letní pouťák anebo seriózní špičkový závod. Nakonec jsem se správně rozhodl pro to druhé. Trať obsahovala správně namíchaný koktejl velmi těžkých kontrol (zjm. těch, kde závodník musel mapovat terén 20m nad sebou) i odpočinkových (pro zmatení nepřítele), něco objektovek, něco polohovek, pár chytáků (ale orienťáckých), zkrátka závod, jak má být. Troufám si říct, že kdyby se ještě na pár místech maličko dotáhla mapa, klidně bych takový závod nominoval na "svěťák". A rozhodně by byl o řád lepší, než třeba letošní svěťák v Itálii.
I TempO bylo pěknou tréninkovou výzvou. Já jsem si zapomněl optiku, takže mi některá stanoviště připadala hodně náročná, ale nejsem si jist, že by to s brýlemi bylo o moc lepší, protože dokonce i Tomáš Holas, stavitel micro-o ve stejném prostoru se nechal na pár kontrolách nachytat.
Celkově musím před holkama (především Janou, ale i Lenkou jako oponentkou) smeknout, odvedly opravdu dobrý kus práce a připravily nám příjemný zážitek.
Celkem příspěvků: 3 - Stránek (1): [1]